Welkom bij A3Fotografie

A3Fotografie staat voor Martin Koopman en hij is gespecialiseerd in Actie, Activiteiten en Andere fotografie. Vanwege zijn eigen turnachtergrond, waarbij hij actief is als turntrainer, bestaat het grootste deel van de foto's uit turnfoto's. Echter elke andere sport, zoals onder andere windsurfen, wielrennen, hardlopen, korfbal, voetbal, paardensport, is inhoudelijk bekend.

Martin Koopman gebruikt sinds 2003 de naam A3Fotografie, maar is al ruim 30 jaar actief bezig met fotografie. Vanaf 2001 wordt er gewerkt met een professionele digitale spiegelreflex van Canon met daarbij hoogwaardige objectieven. Hierdoor is het mogelijk om elk soort actie vast te leggen en is weinig licht zoals in een sporthal geen probleem en er kan dus zonder flits gefotografeerd worden.

Voordat een foto wordt afgedrukt, wordt deze nabewerkt. Door de aanpassing van de kleur, belichting en compositie zijn de afdrukken mooier dan de foto's op de site. Om foto's op het scherm te bekijken is het belangrijk dat het scherm juist is afgesteld door deze te kalibreren.
 
Tarieven

Klik hier voor alle foto's

Informatie over bestellen

Wil je een speciale turnfoto of wil je jouw wedstrijd of uitvoering ook op de planning? Neem dan contact op.

Op mijn planning ontbreken landelijke turnwedstrijden, doordat de KNGU de reglementen voor fotografie bij landelijke wedstrijden gewijzigd heeft. Er is een afgebakend stuk tussen tribune en de wedstrijdvloer beschikbaar, waardoor zitten op de ideale locatie met de juiste zichtlijnen op vloer en balk niet mogelijk is. De gehele wedstrijdvloer is verboden gebied, ook tijdens het inturnen. E.e.a. betekent dat ik niet kan voldoen aan mijn eigen kwaliteitsnormen. Ik heb mij daarom voorgenomen mijn te richten op de Districtsfinales, omdat daar de regels onveranderd zijn. Bent u betrokken bij de organisatie van deze wedstrijden, dan hoor ik graag van u.